Registratiedatum : 24-10-08
Leeftijd : 42
Woonplaats : Herentals

Delfino Lady's - Zondereigen Empty
BerichtOnderwerp: Delfino Lady's - Zondereigen   Delfino Lady's - Zondereigen Emptyzo feb 08, 2009 10:41 pm

T'was weer een koude namiddag aan de Hoogton, toch voor diegene da stil stonden... vond ik er ni beter op om ewa opwarmingsoefeningen te doen langst veld Razz lol! de speelsters konden zich warm lopen, twas wel nodig ook aangezien m'n met te weinig was No de late afmeldingen moeten toch eens gaan stoppen hoor Rolling Eyes ma soit, we gaan het eens ff over de wedstrijd zelf hebben eh lol!

ies over 15u werd de match op gang gefloten... de druk kwam direct vanaf de eerste minuut van onze dames, Zondereigen kwam er de eerste 10 minuten ni echt uit... onze gelegenheidskeeper (Greet) had dan ook weinig werk deze minuten...zelfs Marleen was aant klagen da ze geen bal zag Very Happy teken da de rest hun werk goe deden Wink Nathalie en Silke probeerden bij momenten de verdediging van Zondereigen het moeilijk te maken en mede door Tamara kwamen er ook enkele kansjes waaronder eentje van Tamara op de paal... tot aan de 12de minuut veronderstel ik ,toen er een opening was en Kim Verboven op de juiste plek stond om de bal tegen de netten te trappen cheers 1-0 !!! de vreugde was maar van korte deur, nog geen minuut later stonden de bordjes weer op gelijke hoogte...fout in de verdediging (buitenspelval) werd fataal... Marleen deed er nog alles aan om tot op de doellijn te komen om te bal alsnog van de lijn weg te trappen maar kwam helaas iets te kort... 1-1 dus... zo gingen onze dames ook rusten

5 minuten in de 2de helft waren nog ni voorbij of Zondereigen kwam weer op voorsprong , mede dankzij een flater van Greet (dit kan al eens gebeuren) tis u vergeven ze meiske Wink onze dames stroopten hun mouwen nog eens bij elkaar en gingen samen op zoek naar de gelijkmaker... weer een bal op de paal werd er genoteerd en enkele kansjes om de gelijkmaker, maar het was wachten tot Silke zich op links doorzette en een perfecte voorzet gaf... uiteindelijk stond Kim Verboven weeral op de juiste plek om de bal prachtig over de keeper te trappen en gepast onder de lat Cool 2-2 !!! bijna was er een 3de doelpunt te noteren voor Kim Verboven maar ze besluitte onbegrijpelijk naast de paal (twas ni gemakkelijk ook ni ze Very Happy ) da zou de kers op de taart geweest zijn

het bleef uiteindelijk bij een 2-2 eindstand

we onthouden da de 2 ploegen elkaar waard waren, maar met 11 waren de kansen op de overwinning groot geweest

Kelly speelde in de spits een behoorlijke wedstrijd... bij momenten goe druk gezet op de verdediging, een voor haar ongewone plaats... als het goe is mag het ook gezegd worden

Woonplaats : westerlo

BerichtOnderwerp: Re: Delfino Lady's - Zondereigen   Delfino Lady's - Zondereigen Emptyma feb 09, 2009 10:43 pm

Woonplaats : voortkapel

BerichtOnderwerp: Re: Delfino Lady's - Zondereigen   Delfino Lady's - Zondereigen Emptydi feb 10, 2009 10:57 pm