Registratiedatum : 24-10-08
Leeftijd : 42
Woonplaats : Herentals

GGB - Delfino Boy's Empty
BerichtOnderwerp: GGB - Delfino Boy's   GGB - Delfino Boy's Emptyza maa 14, 2009 4:16 pm

Op deze mooie zachte avond moesten onze Boy's nog eens aan de slag tegen de mannen uit Berlaar...met een onuitgegeven ploeg (weer een soort C-ploeg) moesten we met z'n 9 aan de match beginnen, even later kwam er versterking van een speler van GGB. na enkele minuten was er al een grote kans voor de thuisploeg,gelukkig besloten ze naast doel...onze verdediging stond nog ni echt op punt maar verbeterde wel naarmate de match vorderde Very Happy ni veel later een doorsteekpas van Hanske richting Kriekske maar deze werd terug gefloten (randje buitenspel) er werd hard gestreden voor elke meter...duels winnen was dus de boodschap... echt veel kansen kwamen er ni,zowel voor de thuisploeg als onze Boy's was het maar mager... en als ze er op rechts doorkwamen was er nog steeds ons Kriekske op de meubelen te redden ( bal op de lijn wegtrappen en de Lange helpen bij het verdedigen...) deze laatste had het even lastig Razz Op de Voets konden we dan ook nog rekenen om alsnog enkele ballen te ontzetten... diep in de 1ste helft een doorsteekpas van Moh tot bij Kriekske die op snelheid voor z'n man kwam en zo sneller op de keeper zat en de bal prachtig voorbij de keeper steekte .. 0-1 voor onze Boy's met een man minder Razz zo gingen we dan ook de rust in!

in de 2de helft was het op kracht da we zouden spelen... twas de thuisploeg da op gelijke hoogte zou komen... maar we bleven gewoon ons spel spelen, met enkele goeie counters kwamen we eruit en besloot Jelle Leyrs pal op de keeper. halverwege 2de helft kwamen we terug op voorsprong...inworp Kriekske richting Illias,die prachtig over de keeper besloot 1-2 !!! even later werd het zelfs nog 1-3... prachtige flankverandering in 3 stappen tot bij Jelle Leyrs die rustig bleef en het koelbloedig afwerkte. 2 minuten voor tijd concentratieverlies bij ons (enkele waren nog in discusie) 2-3 ... deze goal mocht nooit vallen... het bleef uiteindelijk bij de deze stand cheers

weeral een prachtige overwinning van onze Boy's en daarom bedanken we ook onze supporters die op post waren cheers

Na de match nog frietjes en curryworsten gehad...wa kan Kriekske nogal eten eh seg Razz lol!